06|09

11 september: Sliedrecht Sport-dag

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Op zaterdag 11 september komt alles bij elkaar op de traditionele Sliedrecht Sport-dag. Maar ook op vrijdag 10 september valt er al een hoogtepunt te noteren.

11 september: Sliedrecht Sport-dag

Het volleybalweekend gaat vrijdag van start met een geweldige clinic door de speelsters, spelers en staf van Dames 1 en Heren 1. Alle jeugd van Sliedrecht Sport tot en met 12 jaar, kan dan op Eredivisieniveau aan de slag. Zorg dat je om 16:45 uur in je blauw-witte tenue paraat bent in De Basis. De clinic duurt tot 18:00 uur.

De zaterdag daarna – 11 september – is het Sliedrecht Sport-dag. Dat betekent dat er de hele dag (tot aan 16:00 uur) oefenwedstrijden op het programma staan voor vrijwel alle teams. Voor de jeugd tot en met 12 jaar staat er weer een moment met Dames 1 en Heren 1 op de rol. Deze keer geen sportieve uitdaging, maar in de ‘meet & greet’ en het bijbehorende spel, kun je alles te weten komen over de spelers en speelsters van onze Eredivisieteams. Dat wordt leuk! De meet & greet is tussen 13:00 en 14:00 uur.

Om 17:00 uur mag ons Heren 1 dan aan de bak. Zij nemen het in een oefenwedstrijd op tegen mede-eredivisionist Taurus uit Houten. Om 19:00 uur volgen de teampresentaties van Heren 1 en Dames 1 en krijgen alle aanwezigen de hagelnieuwe Presentatiegids 2021-2022 uitgereikt. Daarna is het de beurt aan Dames 1 om de arena te betreden. Zij spelen tegen het Belgische VDK Gent. Ook dat belooft een spectaculair potje te worden.

De teampresentaties en wedstrijden van D1 en H1 zijn voor iedereen toegankelijk, mits in het bezit van een (digitaal) coronatoegangsbewijs (vaccinatie, herstel, test) en ID (vanaf 13 jaar en ouder). Er hoeft niet gereserveerd te worden en geen afstand te worden gehouden.

De horeca in het Bankie draait de hele dag op volle kracht. Hiervoor en voor toegang tot de oefenwedstrijden tot 16:00 uur is geen coronabewijs nodig. Dan moet er wel de anderhalve meter afstand in acht genomen worden.

Dus…. 11 september Sliedrecht Sport-dag. Zorg dat je erbij bent in De Basis!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club