23|04

The Girls & the neighbours

Eigenlijk had de wedstrijd tegen de OKK MC1 onze laatste wedstrijd van deze tweede seizoenshelft geweest, maar het is dus níét onze laatste wedstrijd. Na vandaag hebben we - MC3 'The Girls' - er nog twee op de planning staan.

The Girls & the neighbours

Vandaag he-le-maal naar Hardinxveld-Giessendam. Het rij-schema, waar we rekening houden met 30/45 minuten reizen, werd aangepast en om 10.30 uur (joehoe!) waren we bij De Basis. Helaas waren we vandaag niet compleet, maar met meer dan genoeg om de punten op te gaan halen. Toch? Toch? Toch?

Na een lekkere warming-up begonnen we fris, fruitig, wakker en vol goede zin aan de eerste set. Na een paar punten waren we er al achter dat dit wel eens een lange wedstrijd kon worden. Aan elkaar gewaagd en met lange rally’s. Leuk!! Eigenlijk valt er over de eerste en tweede set niet veel bijzonders te melden. We speelden netjes (soms te netjes), hadden mooie services en we probeerden de opdracht “zoek de gaatjes!” uit te voeren. Uitslag: 16-25 en 14-25.

De derde set verliep wat anders. Met een stand van 18-10 (dus niet voor ons!) moest de knop om. Gevochten, gedoken, gesprongen… en we kregen de tussenstand terug naar 22-22. Helaas konden we het niet afmaken en was de derde set met 25-23 voor OKK.

Op de vraag of we zin hadden in een 5e set werd massaal “nee” geroepen. Ssssst… Misschien dat een paar van ons stiekem wel “ja” hadden willen roepen, want volleyballen is natuurlijk hartstikke leuk en mag zo lang mogelijk duren. Maar vandaag maar even niet ?

Dus dat hebben we dan ook laten zien: vierde set 18-25. Deze wedstrijd met 1-3 gewonnen, punten in the pocket! Publiek op de tribune (kon gewoon op de fiets komen) opnieuw bedankt voor jullie support! Jullie hebben je goed laten horen!

Zoals gezegd… nog twee wedstrijden te gaan, maar eerst vakantie. We melden ons weer op zaterdag 14 mei voor de uitwedstrijd tegen Voltena. Daar hebben we iets goed te maken ?

Fijn weekend, fijne vakantie en tot later!! ?


Terug naar nieuws overzicht


Business Club