01|10

MC1 gaat er weer vol voor

Het is oktober! Met goede moed én zin in de wedstrijd. Voltena MC3 is onze tegenstander en zelfs om 09.00 uur waren we er klaar voor...

MC1 gaat er weer vol voor

Maar… we beginnen met een terugblik naar afgelopen dinsdag. Zoals jullie weten hebben wij tijdelijk de mogelijkheid om 2x in de week te trainen. Deze dinsdag hadden wij het plan om d.m.v. filmpjes te laten zien wat wij op deze training doen. Maar al snel zijn we gestopt met filmen. Onze Charlotte is tijdens een oefening heel lelijk door haar enkel gegaan. Wees gerust .. het staat op film, maar wij gaan dat niet delen. Waar het eerst leek mee te vallen, valt het behoorlijk tegen en zit Charlotte voor zeker twee weken in het gips en hopen we dat daarna de foto’s laten zijn dat het herstel goed gaat. Maar feit is dat we ons servicekanon even niet in kunnen zetten. Maar zonder volleybal kan ze niet, dus is ze wel aanwezig ?

Maar naar vandaag .. Charlotte dus niet inzetbaar. Helaas lijkt er iets in de lucht te hangen want tijdens de warming-up kwam één van de speelsters van Voltena verkeerd neer en blesseerde (ook) haar enkel. Zelfs zo erg dat zij niet inzetbaar was. Heel vervelend voor haar, maar ook vervelend dat zij maar met zes speelsters naar Sliedrecht waren gekomen.

De wedstrijd werd dus wel gespeeld, maar zes tegen vijf. Klinkt makkelijk, maar over het algemeen denkt dan het ene team er te makkelijk over en het andere team wordt fanatieker.

Het was dus even aftasten… bleef er inderdaad een lege plek in het veld, konden we deze vinden? De eerste 2 punten waren voor Voltena, maar daarna hebben we het eigenlijk niet meer weggegeven. Ondanks de 5 tegen 6 was het een erg leuke wedstrijd met soms erg lange rally’s. Ook hebben we lekker onze service kunnen toepassen, werden er een paar aan het net ‘ineens’ tien centimeter langer. En dat smashen?!? De trainingen werken ?

We zijn wel benieuwd hoe de wedstrijd was gelopen als het zes tegen zes was geweest. Maar daar komen we binnenkort achter.

Standen: 25-15, 25-18, 25-15 en 24-14.

Deze week ook de week van de scheidsrechter. Dus daar hebben we uiteraard ook even aan gedacht. Bedankt Sanne!

Algemene conclusie… na een rare week en rare start van de wedstrijd kunnen we nu genieten van een mooie overwinning.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club