15|05

3 Regiobekers voor Sliedrecht Sport

In de finales om de Regiobekers Zuid hebben drie van de vier Sliedrechtse teams de eindzege behaald. Hele dikke felicitaties aan Jongens A, Meiden B en Meiden C. Dames 3 moest helaas, in een ware thriller, in de tie-break met 16-14 de zege aan Olympia laten.

3 Regiobekers voor Sliedrecht Sport

Als eerste kwam zaterdag Jongens A in de ring in Venlo. Het team van Jilles Amersfoort, Thijmen Oomes, Youri van de Pol, Luuk de Groot, Aron Huijser, Sem Clement, Nick van der Leeden, Levi van der Giessen, Ward Bal, Harm Korevaar, Cas Westgeest, Timon Zoutendijk en coach Bas de Groot had niet al te veel moeite met de tegenstander van Volley Tilburg: 3-1.

Jongens A

Vanaf 12:15 uur was het de beurt aan Meiden B en C. Zij mochten het beide opnemen tegen Peelpush. Voor MC, bestaande uit Ester Elsinga, Judith Mijnster, Meike Bakker, Isa Kroon, Senne van den Berg, Evi Baan, Julia Boogaard, Sarah Korporaal, Laura Flier, Marit van Loon, Jadey van Rees en coach Dave van Rekom, leverde dat een hele fraaie 3-1 overwinning op.

Meiden C

Voor Chantal Niewenhuis, Suus Kros, Bente Diefenbach, Laureen Huijser, Filiz In, Donna Westgeest, Zelda Westerhout, Femke Zegwaard, Febe Vendeville, Britt Verboom, coach Angelique Westgeest en – voor de gelegenheid – assistent-coach Myrthe Mijnster, was het echter nog billenknijpen. Vrij snel werd tegen een 0-2 achterstand aangekeken. Maar toen kwam de blue-and-white-we-are-sliedrecht-dynamite-fighting-spirit naar boven en werd de 2-3 overwinning zeker gesteld.

Fantastisch gedaan. De hele vereniging is enorm trots op jullie!

Meiden B


Terug naar nieuws overzicht


Business Club