12|04

3 Sliedrecht Sport-speelsters op long list Oranje

Jamie Morrison heeft vandaag zijn longlist van speelsters bekend gemaakt voor de zomer van 2019. De bondscoach selecteerde dertig speelsters die in aanmerking komen voor de selectie van het Nederlands team, waaronder 'onze' Demi, Sarah en Florien.

3 Sliedrecht Sport-speelsters op long list Oranje

08-01-2016 TUR: European Olympic Qualification Tournament Nederland - Italie, Ankara De volleybaldames hebben op overtuigende wijze de finale van het olympisch kwalificatietoernooi in Ankara bereikt. Italië werd in de halve finales met 3-0 (25-23, 25-21, 25-19) aan de kant gezet / Vreugde bij Nederland

Foto: Volleybal.nl

Er staat de Nederlandse dames een drukke internationale zomer te wachten. Met de Volleyball Nations League, het Olympisch kwalificatietoernooi, de World Cup en het Europees Kampioenschap staan er heel wat belangrijke toernooien op het programma. Oranje begint in mei met de voorbereidingen en zal de hele zomer actief zijn.

De lijst bestaat in totaal uit tien middens, vijf spelverdelers, elf passer-lopers, drie libero’s en een diagonaal. Van de dertig speelsters zijn er elf op dit moment actief in de Nederlandse competitie.

Op de long list staan ook nog twee oud-Sliedrecht Sportsters: Kirsten Knip en Tessa Polder.

Bij de mannen zit er helaas geen enkele speler uit Sliedrecht Sport H1 bij het lijstje van 25. Wel oud-Sliedrecht Sport’er Nimir Abdelaziz.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club