23|11

6.2 strijdt lustig voort

Ook al is er dan geen competitie, de girls van CMV6.2 gaan er ook in de oefenduels vol voor.

6.2 strijdt lustig voort

Zo stond er deze zaterdagochtend een oefenwedstrijd tegen de meiden van C3 op het programma. Hoewel onze Sam iets minder gips om haar voet heeft, is het helaas nog teveel om mee te kunnen doen. Dus hebben we Laura, Julia en Senne aan ons team toegevoegd.

Ook de meiden van C3 gingen deze wedstrijd ook gebruiken om wat anders uit te proberen (iets met aanlopen…) dus werd er vol goede moed en met heel veel zin om half 10 begonnen met de wedstrijd.

De eerste set werd gewonnen met 25-17, mede door de fantastische bovenhandse services van onze Charlotte! Veel ballen in drie keer, goed geroepen en geprobeerd lekker te smashen. De tweede set hadden ze ons een beetje door en was de eindstand 26-28, maar wel met leuke rally’s en mooie punten!

De derde set ging het allemaal steeds iets makkelijker en raakten we meer vertrouwd met het grote veld en met z’n zessen spelen. We wonnen deze set met 25-19! Op naar de vierde en mogelijk laatste set… De spanning sloeg dan ook toe en we keken steeds tegen een achterstand aan, maar uiteindelijk werd deze op strijd en kracht (en af en toe een lachbui) toch gewonnen: 25-23. Eindstand van de wedstrijd: 3-1 winst!

Het was weer een heerlijke sportieve en gezellige ochtend. Net als vorige week bedanken we Sliedrecht Sport voor het beschikbaar stellen van De Basis en MC3 voor de tegenstand. En ‘last but not least’… Laura, Julia en Senne voor het meedoen. Eerlijk is eerlijk, zonder jullie was de winst er niet gekomen ?


Terug naar nieuws overzicht


Business Club