22|12

6 van 7 Sliedrechtse teams bekeren door

Vandaag verschenen maar liefst zeven Sliedrecht Sport teams aan de start voor de kwartfinales van de Regiobeker. Alleen Meisjes A redde de eindstreep niet. Met 3-2 werd nipt verloren van Voltena.

6 van 7 Sliedrechtse teams bekeren door

Foto: Nevobo

De andere zes teams bekeren vrolijk verder in de halve finales, die op 9 maart in de oude, vertrouwde sporthal De Basis gespeeld worden… jawel!

Meisjes B had geen enkele moeite met Peelpush. Alhoewel de Limburgsen aardig partij boden, werd het 3-0 in Dordrecht. Meisjes C boekte hetzelfde resultaat tegen Voleco. Zij speelden alleen in Krimpen aan den IJssel. Daar was ook Jongens B te vinden, dat Voleco met 3-0 oprolde.

In Dordrecht speelden Jongens A en C een mini-toernooitje. De oudste jongens wonnen van Intermezzo (2-0) en speelden gelijk tegen Next Volley (1-1). Jongens C deed hen dat grotendeels na. Winst tegen Vocon en gelijk tegen Next. Beide teams zijn door naar de halve finales.

Daar krijgen ze ook gezelschap van Dames 7. Afgezien van Heren 1 en Dames 1 in het Nationale Bekertoernooi, is dit het enige seniorenteam dat nog in de Beker acteert. Vandaag hadden de dames het niet al te zwaar: 3-0 tegen Dames 2 van Volley2B.

 

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club