04|01

7 van 8 jeugdselecties in halve finale NOJK

Vandaag was het de dag van de waarheid voor de C- en D-selecties in de voorronden van het NOJK. Goed nieuws: drie van de vier wonnen hun poules.

7 van 8 jeugdselecties in halve finale NOJK

JD en MD bij voorronde NOJK

Zowel Meisjes C en D, als Jongens D werden eerste in hun poules en plaatsten zich daarmee rechtstreeks voor de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen.

MC speelde in Gouda tegen RVV, Ouderkerk, Vollingo en VTC Woerden en wist alle wedstrijden met 2-0 te winnen. Zowel MD als JD speelden in Middelsbeers. MD nam het op tegen Flamingo’s, HHC en Somas Activia. Eén gelijkspel en twee winstpotten zorgden voor goud in de poule. Ook JD eindigde daar, maar gaf geen set weg tegen HHC, VCE/PSV en ODI.

MC bij voorronde NOJK

JC had het in Veenendaal erg lastig en kon weinig potten breken. Zij zijn als enige blauw-witte jeugdselectie niet door naar de halve finales op 15 februari. Dan komen voor het eerst ook de A- en B-selecties in actie, die deze voorronde allemaal vrijgeloot waren.

Alle A-teams verzamelen zich dan in de thuisbasis van Peelpush, de Körref in Meijel. Volley Tilburg host in topsporthal T-kwadraat de halve finales van de B-teams, de thuishaven van VC Bravo, de Wedert in Valkenswaard, vormt dan het decor voor de halve finales van de C-jeugd. De jongste categorie, CMV-6 (oftewel de D-jeugd), reist medio februari af naar de Piushof in Panningen, de thuishal van VC Olympia.

JD bij voorronde NOJK


Terug naar nieuws overzicht


Business Club