23|11

Sint goes Sliedrecht Sport

Wat was het een supertof Sinterklaasfeest in De Basis en in De Stoep! Sinterklaas kwam met zes hele sportieve veegpieten die wel raad wisten met een volleybal...

Sint goes Sliedrecht Sport

Foto’s: Hans van Wijngaarden

De pieten deden aan alle spellen deden mee; zelfs aan handje drukken. Sinterklaas had een drukke middag want hij moest in twee zalen zijn. Alle kinderen keken er natuurlijk naar uit om de Sint te ontmoeten. Er waren 120 kinderen op het Sintspektakel afgekomen, sommigen zelfs verkleed als hulppiet.

De trainers hadden verschillende circuitjes uitgezet. Superleuk om te doen. Zo werd er geklommen, gedoken en natuurlijk gevolleybald. Het was volop genieten voor de kids en soms ook echt zweten geblazen, toch veegpieten?

Na afloop was er voor iedereen een cadeautje, een hand of schoen met strooigoed én, met dank aan Cérélia, een heerlijk zakje poffertjes; alles corona-proof. We hopen met z’n allen dat we volgend jaar weer kunnen afsluiten met een pannenkoekenfeest in ’t Bankie zoals vanouds.

We willen iedereen ontzettend bedanken die mee geholpen hebben om dit feest goed te laten verlopen en hopelijk komen Sint en zijn leuke veegpieten volgend jaar weer op bezoek.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club