25|11

8 december: Afhaal Bankie Moussaka

Na het overweldigende succes van de stampot en nasi, zoeken we het deze keer in Koninklijke Zuid-Europese sferen...

8 december: Afhaal Bankie Moussaka

Voor de Bankie Afhaal Special van dinsdag 8 december reizen we af naar het land van de Sirtaki, Ouzo en het Koninklijke privé Centerparcs. Juist ja… Griekenland it is.

Breek in december even uit de winterse poldersferen en verwen jezelf met een gerecht dat je mee zal voeren naar de tijden van zon, zee en… uhm… strand. Moussaka (niet te verwarren met de Kris Pusaka, want dat is een dertiendelige jeugdserie over een heilige kris met geheime krachten die tussen 31 oktober 1977 en 30 januari 1978 werd uitgezonden door de KRO) is namelijk een absoluut culinair hoogtepunt uit de Griekse keuken. En dat wordt door de kundige chef koks van ‘t Bankie vers voor je klaar gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is afhalen (en dat hoeft zelfs niet), opwarmen en aanvallen.

Dus… voor iedereen die het wel eens op z’n Grieks wil proberen, dit is je kans!

Tot en met 3 december kun je voor slechts 8,50 euro per portie deze home-made lekkernij, al dan niet vegetarisch, bestellen via deze link. Voor 3 euro per bestelling wordt het zelfs bij je thuisgebracht. Betalen doe je uiterlijk 7 december via NL12 RABO 0399 3864 75 ten name van Sportcafé ’t Bankie.

Afhalen kan op dinsdag 8 december tussen 17:00 en 18:00 uur.

καλή όρεξη!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club