20|05

9 juni: Kids Knutselmiddag

We hebben leuk nieuws voor alle Sliedrecht Sport Kids! Op vrijdag 9 juni vanaf 15.00 uur organiseren we een knutselmiddag met LeukLeuk, en we willen jullie van harte uitnodigen om mee te doen!

9 juni: Kids Knutselmiddag

Ben je klaar voor een middag vol creativiteit en plezier? Samen met andere kinderen van Sliedrecht Sport gaan we de meest fantastische knutselprojecten maken. De pakketjes kun je zelf bestellen via de QR-code op de flyer.

De knutselmiddag zal plaatsvinden in het Bankie, waar we alle benodigde materialen en gereedschappen tot onze beschikking hebben. Er zullen ook ervaren begeleiders aanwezig zijn om jullie te helpen en te begeleiden.

Of je nu een knutselkampioen bent of gewoon wilt genieten van een leuke middag, iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je al eerder hebt geknutseld of niet, want het gaat vooral om het plezier dat we samen zullen hebben.

Dus pak je creatieve geest en kom naar de knutselmiddag van LeukLeuk op vrijdag 9 juni vanaf 15.00 uur. Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen!

We hopen je daar te zien en kijken uit naar een middag vol plezier en creativiteit!

Knutselgroetjes van

Lieke en Pamela
LeukLeuk


Terug naar nieuws overzicht


Business Club