03|04

Albert Stek blikt terug op wedstrijd H2 en feliciteert Volley Tilburg

Als trotse aanvoerder van Sliedrecht Sport Heren 2 wil ik namens het hele team de mannen van Volley Tilburg feliciteren met het behalen van het kampioenschap. Dit seizoen de beste, volgend seizoen zijn wij weer aan de beurt. Naast de felicitaties aan de mannen uit Tilburg willen we dikke complimenten uitdelen aan de club Vives. Ten eerste aan het team voor een fantastische strijd. Ten tweede aan de beste, meest enthousiaste en gezelligste supporters van de Topdivisie en tenslotte aan de sfeer en gezelligheid in de IJsselsteinse kantine. Handjes op elkaar voor jullie!

Albert Stek blikt terug op wedstrijd H2 en feliciteert Volley Tilburg

Foto: Peter Verheijen

In de wedstrijd tegen Vives konden trainer/coaches Egbert op ‘t Hof en Gert-Jan Toonen niet beschikken over Wessel Anker (werk). De wedstrijd begonnen we met Jelle van Rekom, Joel Blokland, Gerard Baan, Michael van Leeuwe, Ian de Bus, Jasper Bouter en Albert Stek. In set 1 en 2 had Sjoerd Hoogendoorn en de andere mannen om hem heen in een rood shirtje ons volledig in de tang. De harde sprongservice van Sjoerd in combinatie met een (te) laag dak in IJsselstein zorgde in de eerst set voor een achterstand die we niet meer goed konden maken. In set 2 was het exact hetzelfde verhaal. Door te weinig eigen servicedruk en een onstabiele pass kwamen wij er simpelweg niet aan te pas en ging Vives er ook met die set vandoor. Tijd om uit een ander vaatje te tappen. Jilles erin voor Jelle, Luuk erin voor Joel en Mats erin voor Albert. Niet 1, niet 2, maar 3 gouden wissels van de hand van Egbert.

Set 3, 4 en 5 zaten vol strijd, emotie en de juiste agressiviteit en wij wisten ze alle drie naar ons toe te slepen. Jilles veegde de complete middenas van Vives aan de kant, Mats stond zijn mannetje aan het net en achterin en Luuk van der Leeden speelde dé wedstrijd van het seizoen. Naast het trainen voor de marathon van Rotterdam perste hij deze fantastische pot er ook gewoon even uit. Een mooie en perfect bij ons passende teamprestatie! Rest ons alleen nog de felicitaties aan de kampioenen van Vives Dames 1. Bedankt, vooral namens Jilles, dat wij op jullie kampioensfeestje mochten zijn. De meet en greet met de MVP van Vives Dames 1 maakte Jilles’ avond helemaal compleet.

Last but not least, ook al is er nog een potje te spelen, kijken we stiekem al vooruit naar volgend seizoen. Zaterdag 15 april nemen we afscheid van een echte Sliedrecht Sport legende. Michael van Leeuwe hangt na heel wat jaren met trots de blauw met witte kleuren te hebben gedragen zijn maatje 50 volleybalschoenen aan de wilgen. Die zien we volgend seizoen helaas niet meer terug… Op 15 april om 17.15 uur speelt hij zijn laatste wedstrijd en gelukkig is dit in zijn thuishaven sporthal De Basis. Be there!

Nog even kort over volgend seizoen. Zowel de staf als de selectie zijn al bijna een maand volledig rond. Het zal wederom een gezonde combinatie zijn tussen jong, oud, talent en ervaring. Over namen, aanwinsten, transfersommen en hoe de onderhandelingen in zijn werk zijn gegaan kunnen we nu helaas nog niks loslaten. Hierover snel meer…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club