02|04

Albert Stek ziet Heren 2 opgaan voor het kampioenschap Topdivisie

Bijna vier jaar na dato flikt Sliedrecht Sport het weer... het kampioenschap in de Topdivisie ligt voor het grijpen. Deze keer gaat Heren 2 ermee aan de haal. Met vijftien punten voorsprong op de nummer 2, Zaanstad, en maar liefst achttien punten op de nummer 3, Volley Tilburg, kan de titel ons toch niet meer ontgaan.

Albert Stek ziet Heren 2 opgaan voor het kampioenschap Topdivisie

Foto's: Guillaume Kortekaas en Pim Waslander

De selectie van trainer/coaches Frank Vlot en Egbert op ‘t Hof is dit jaar een gezonde en strijdlustige combi van bergen ervaring en groot talent. Mannen die elkaar alles gunnen, maar als het erop aan komt ook eerlijk en bikkelhard naar elkaar zijn.

Dit is de grote succesformule van het team. Neem bijvoorbeeld Michael van Leeuwe en Wessel Anker. Menig Eredivisiespeler is jaloers op hun volleybal-CV en menig Eredivisieteam is jaloers op hun kwaliteiten. Michael heeft 12 seizoenen lang de kar getrokken in het grote Heren 1 en iedereen kent hem als een speler waar je letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen.

Wessel Anker heeft als enige speler in Heren 2 ‘gewoon’ een Eredivisietitel achter zijn naam staan. Heeft ondertussen een kleine gekregen, traint veel minder dan hij gewend is, maar hij is van groots belang voor dit team. Zijn ervaring, kennis en natuurlijk kwaliteiten brengen vooral de jonkies in het team naar grote hoogte.

En als we het over die jonkies hebben dan hebben we het automatisch over de talenten van Heren 2. Iedereen heeft ‘m de afgelopen maanden wel voorbij zien vliegen, Youri Ebbelaar. Het grootste talent van de club zorgt ervoor dat iedere tegenstander letterlijk en figuurlijk wegduikt. Er zit een goede kop op en als die zijn aandacht even verliest… dan zijn daar altijd de mannen met ervaring!

Ook de derde telg uit de De Groot familie is er eentje om in de gaten te houden. Luuk is volop in ontwikkeling, maakt iedere training stappen en heeft nu al pass- en verdedigingskwaliteiten waar je u tegen zegt. Aan boord gaan bij het blauw met witte vlaggenschip is een kwestie van tijd voor deze jongens!

We weten wat ons vandaag te doen staat. Winnen met 3-0 of 3-1 zorgt ervoor dat wij kampioen van de Topdivisie B zijn. Alles wat de Nevobo de afgelopen tijd heeft bedacht en online heeft geslingerd laten we compleet links van ons liggen 😉 Wij worden kampioen en dat zal iedereen weten ook!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club