16|06

Algemene Ledenvergadering: komt allen!

Sliedrecht Sport wil graag zoals gepland haar algemene ledenvergadering (ALV) houden op woensdag 1 juli 2020 om 20:00 uur en nodigt je hierbij van harte uit.

Algemene Ledenvergadering: komt allen!

Via deze link vind je de agenda: Sliedrecht Sport Agenda ALV

Bij agendapunt 5 behandelen we het wijzigen van de statuten van 15 oktober 2000. De belangrijkste reden voor wijziging is het veranderen van het boekjaar naar 1 juli tot en met 30 juni van elk jaar. Dat is nu van 1 mei tot en met 30 april. Het huidige seizoen wordt dan een verlengd boekjaar van 14 maanden. Daarnaast zal ook de tekst van de statuten gemoderniseerd worden.

Aanmelden
In deze tijd met maatregelen ter verspreiding van corona geldt ook voor onze ALV een aangepaste werkwijze. Er zijn daarom twee opties om de ALV te volgen:

A: in Sportcafé ’t Bankie
Er geldt een maximum van 40 personen, omdat we rekening moeten houden met de regel om op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven.

B: digitaal via internet
De link sturen we voorafgaand aan de ledenvergadering.

Voor beide opties geldt dat er vooraf aangemeld moet worden. Dit kan door uiterlijk 28 juni 20:00 uur te een mail te sturen aan het secretariaat met vermelding van A of B. Na aanmelden ontvang je verdere informatie.

We realiseren ons dat optie B geen mogelijkheid biedt tot discussie, maar op deze manier kunnen we in ieder geval een ALV organiseren en alle leden de mogelijkheid geven deze te volgen.

Eventuele vragen kunnen tot uiterlijk 28 juni 20:00 uur ingediend worden via het secretariaat.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club