22|12

Alle jeugdteams bekeren door

Zaterdag de 21e was het Bekerdag in Regio Zuid. Onze vier jeugdteams die in actie kwamen, wisten alle sets winnend af te sluiten en dus zijn ze allemaal door naar de halve finales. Heren 3, ons enige seniorenteam in de Beker, eindigde helaas op de tweede plaats in de poule. Voor hen houdt het Bekertoernooi op.

Alle jeugdteams bekeren door

De jongens namen het op tegen streekgenoten. Jongens B won met 3-0 van Next Volley. Dezelfde cijfers prijkten op het scorebord bij Jongens A, maar zij speelde tegen WIK uit Groot-Ammers. Jongens C was in de vorige ronde al uit het toernooi gekegeld.

Bij de meiden had Meisjes A een bye, omdat Next zich teruggetrokken had. Meisjes B en C kweten zich prima van hun taak. De jongste meiden rolden Voleco en Next op met twee keer 2-0. De B-meiden deden hetzelfde met Voltena en VCN.

De halve finales worden op 29 februari gespeeld in onze eigen De Basis.

Heren 3 nam het in Capelle a/d IJssel op tegen Ledub uit Budel en Symmachia uit Roosendaal. De eerstgenoemde wedstrijd werd een glorieuze overwinning met 2-0, de laatstgenoemde ging echter verloren, waardoor de Roosendalers door zijn en wij helaas niet.

Op de foto de Meisjes B-selectie, bestaande uit een mix van Meisjes B1, A1 en Dames 3, na hun overwinningen in Capelle a/d IJssel.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club