03|03

Ana Rekar sluit weer aan bij selectie Sliedrecht Sport

Spelverdeelster Ana Rekar sluit weer aan bij de selectie van Dames 1 van landskampioen volleybal Sliedrecht Sport. Eind december besloot zij, gezien de situatie met corona, voorlopig af te zien van het meetrainen en -spelen bij de herstart van de Eredivisies.

Ana Rekar sluit weer aan bij selectie Sliedrecht Sport

Foto: Pim Waslander

Mede gezien de recent aangekondigde versoepelingen heeft de speelster, in overleg met de staf en het team, besloten om vanaf deze week weer mee te gaan draaien.

“We zijn blij dat ze weer terug is”, aldus Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer. “Ze is een versterking in onze strijd om het zesde landskampioenschap te behalen. De afgelopen twee maanden hebben laten zien dat de door de Nevobo en clubs gehanteerde protocollen aardig blijken te werken in de praktijk, dus het kan ook verantwoord. We zien eveneens dat veel mensen via de livestreams plezier beleven aan de wedstrijden. Dat is ook wat waard in deze tijd.”

Sliedrecht Sport heeft zich inmiddels geplaatst voor de Kampioenspoule bij de dames. De wedstrijden hiervoor beginnen op zaterdag 6 maart.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club