05|04

ARBO Rotterdam Business Club-lid bij Sliedrecht Sport

ARBO Rotterdam is toegetreden tot de Business Club van volleybalvereniging Sliedrecht Sport.

ARBO Rotterdam Business Club-lid bij Sliedrecht Sport

Foto: Peter Verheijen

“Net als voetbal, is volleybal een sport waarbinnen wij al meer dan twintig jaar actief zijn als sponsor”, Dragan Culic, general manager van ARBO Rotterdam toe. “Als bedrijf associëren wij ons graag met andere ambitieuze en hardwerkende mensen en organisaties. Sliedrecht Sport is daar bij uitstek het voorbeeld van.”

Kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu
ARBO Rotterdam adviseert op het gebied van alle kwesties die te maken hebben met kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu binnen ondernemingen. Het landelijk opererende bedrijf begeleidt daarnaast bij bedrijfscertificeringen en verzorgt opleidingen.

“Wij zijn zeer vereerd om ARBO Rotterdam welkom te mogen heten binnen onze vereniging”, aldus voorzitter Cees Boer. “Dragan is een groot liefhebber én kenner van het volleybal. Ook vanuit dat perspectief kijken we uit naar de samenwerking.”

Fotobijschrift
Feestelijk moment ter verwelkoming van het nieuwe Business Club-lid met (vlnr), Rick van de Weg (bestuurslid Sliedrecht Sport), Ellis Smoor (Sales Directeur ARBO Rotterdam), Noa Rahangmetan (spelverdeler Sliedrecht Sport Dames 1) en Dragan Culic (General Manager ARBO Rotterdam).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club