05|07

Baggerbedrijf de Boer en Sliedrecht Sport verlengen samenwerking

Baggerbedrijf de Boer en Sliedrecht Sport voegen een nieuw hoofdstuk toe aan hun al jarenlange samenwerking, door de sponsorovereenkomst tot wederopzegging te verlengen. Naast business club-lid en adverteerder is het, buiten de landsgrenzen Dutch Dredging genoemde bedrijf, ook gouden sponsor van de Europacup deelname.

Baggerbedrijf de Boer en Sliedrecht Sport verlengen samenwerking

Namens de directie van Baggerbedrijf de Boer, ondertekent Kees van de Graaf het sponsorcontract. Bij de Europacupwedstrijden prijkt het logo van het bedrijf op het shirt van Eline de Haan, die komend seizoen de stap van Dames 2 naar Dames 1 maakt.

Baggerbedrijf de Boer is meer dan zestig jaar geleden in Sliedrecht ontstaan. Het bedrijf is inmiddels wereldwijd actief in de baggerij en waterbouw. Dit gebeurt met zo’n 230 medewerkers; waarvan het merendeel actief is aan boord van de uit tientallen schepen, zoals sleephopperzuigers, peil- en sleepboten, bestaande vloot.

Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport: “Onze band met Baggerbedrijf de Boer gaat al lang terug. We zijn er trots op dat zo’n oer-Sliedrechts bedrijf ons door dik en dun steunt en kijken uit naar nog vele jaren van sportieve samenwerking.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club