27|08

Bankie breidt uit

Naast de buitenbar is nu ook een prachtige overkapping toegevoegd aan de faciliteiten van het Bankie. Voortaan kan er vanaf de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar tot aan de laatste uren van de - hopelijk - Indian Summer genoten worden van het buitenterras van zo'n 100 vierkante meter.

Bankie breidt uit

Voor zowel de zakelijke als de particulier markt is de buitenbar en het buitenterrein af te huren en zijn de mogelijkheden oneindig. Van een informele receptie, een bijzondere verjaardag of een gezellig etentje met collega’s rondom een Ofyr, tot aan een actief sportevent op onze beachvelden met een afsluitende borrel. En natuurlijk alles er tussenin.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak om een keer te komen kijken en het met eigen ogen te aanschouwen.

Over het Bankie
Het Bankie is het sfeervolle grand-café en zalencentrum aan de Benedenveer in Sliedrecht. Onderdeel van sporthal De Basis, is het tevens het onderkomen van volleybalvereniging Sliedrecht Sport; huidig landskampioen zaalvolleybal bij de dames.

Het is een accommodatie met stijl en een gezellige, eigentijdse uitstraling. Door onze flexibel in te delen ruimtes, kunnen wij bedrijven en particulieren een passende locatie bieden voor een feest, receptie of zakelijke borrel, maar ook voor een vergadering, workshop of training, al dan niet vergezeld van een sportieve clinic of toernooitje in de zaal of op de beachvelden.

Op loopafstand van het station en vlak bij de A15 is bereikbaarheid geen probleem. Datzelfde geldt voor parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Het Bankie kan tot 300 gasten verwelkomen. Ook ons buitenterras mét buitenbar biedt volop mogelijkheden. De opties op het gebied van catering zijn dan ook vrijwel onbeperkt. Op dat vlak en op het gebied van (sportieve) arrangementen denken we graag met u mee om uw event helemaal op maat voor u te verzorgen.

Meer info bij Sandra de Jonge (commercieel manager)
Mobiel  +31 6 206 146 89
Email     info@sportcafebankie.nl
Web      Sportcafe Bankie

Waar vind je ons?
Bankie | Sliedrecht Sport
Benedenveer 5 | 3363 AW Sliedrecht


Terug naar nieuws overzicht


Business Club