01|09

Bankie zoekt commercieel manager (betaald, 10-16 uur pw)

Werken in een sportieve, professionele en dynamische omgeving? Wij zoeken een commerciële horeca manager voor ons mooie Bankie. Door de ontstane vacature komen wij graag met jou in contact. Graag praten wij jou bij over de inhoud van de vacature.
Neem het onderstaande profiel eens goed door. Ben je enthousiast of wil je meer info? Stuur een mailtje naar info@sportcafebankie.nl t.a.v. Sander Mijnster

Bankie zoekt commercieel manager (betaald, 10-16 uur pw)

Commercieel manager Bankie (10 tot 16 uur per week)

Plaats binnen de organisatie 
In deze functie werk je zelfstandig en je stemt veel af met de party coördinator. Je legt verantwoording af aan het bestuur van Bankie.

Doel van de functie 
In deze functie onderhoud je contact met bestaande klanten en werf je nieuwe klanten. Door het bezoeken van netwerk bijeenkomsten en het zorgen dat we online en offline goed zichtbaar zijn, bouw je je netwerk van klanten en bedrijven uit. Daarnaast draag je zorg voor een goede afstemming met de party-coördinator. In de samenwerking zorg je richting de klant voor een warm welkom, een professioneel onderkomen en een gezellig feestje of zakelijke bijeenkomst.

Resultaatgebieden
In deze functie zorg je ervoor dat we ons netwerk van bedrijven en personen die bij Bankie komen vergaderen of een feestje willen vieren. Om daaraan bij te dragen voer je tijdens je werkdag o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Competenties
In deze functie heb je de volgende competenties nodig:

Condities
In deze functie zijn de volgende condities van kracht:

Over jouw toekomstige werkgever
Ons mooie onderkomen Bankie heeft een warme band met volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Sinds 2017 is Bankie de sfeervolle sportkantine van Sliedrecht Sport. Daarnaast beschikt Bankie over professionele vergaderzalen die we met grote regelmaat verhuren aan bedrijven en instellingen. Tevens ontvangen we ook grote groepen mensen die een feestje te vieren hebben. Er werken behalve vele enthousiaste vrijwilligers ook een aantal betaalde krachten. Met regelmaat praat je het bestuur bij over de ontwikkelingen in Bankie.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club