21|10

Cadeautjes worden er in de Basis niet gegeven

Wat hebben we weer genoten van een mooi avondje Eredivisie volleybal. Helaas eindigde het in de eerste thuisnederlaag ooit in De Basis: 2-3 tegen Dynamo.

Cadeautjes worden er in de Basis niet gegeven

De eerste twee sets werd er een beetje afwachtend gespeeld door onze heren. Toen eenmaal de wedstrijd vorderde werd er meer servicedruk uitgeoefend en met meer bravoure en succes gespeeld. Dynamo, dat zeker niet sterk speelde, kreeg het lastig. Zo sleepten onze heren er toch nog een vijfde set uit. Deze laatste set liepen onze tegenstanders net te ver uit en verloren we uiteindelijk toch. Deze twee gewonnen sets geven toch vertrouwen voor de komende wedstrijd tegen VoCASA.

18-25, 24-26, 25-22, 25-22, 11-15

Verslag Volleybalkrant:

“Dynamo, dat tot nu toe nog niet echt weet te overtuigen in de Eredivisie, moest ook in Sliedrecht weer kampen met puntverlies. In de eerste twee sets leek er met een goed scorend midden niets aan de hand voor de ploeg uit Apeldoorn. De thuisploeg ging in de daaropvolgende sets voor de alles of niets tactiek. Mede dankzij goed blokkerend werk van Sliedrecht en wat meer fouten aan de kant van Dynamo werd het 2-2 in sets. In de vijfde set gaf Dynamo een vroege voorsprong niet meer weg en zorgde hiermee voor de eerste nederlaag van Sliedrecht in hun nieuwe hal.”

Lees hier het hele artikel.

 

Draisma Dynamo schrijft geschiedenis in De Basis

“De onoverwinnelijkheid in De Basis is niet meer, Draisma Dynamo liet zich niet nog een keer verrassen in Sliedrecht.” Lees hier het wedstrijdverslag op volleybal.nl.

Foto’s: Pim Waslander


Terug naar nieuws overzicht


Business Club