20|11

Cleane 3-0 voor Dames 1

Niet geheel onverwacht leverde de wedstrijd tegen Set-Up '65 een klinkende overwinning op voor onze vrouwen. DE thuisclub was gewoonweg een maatje te groot voor de gasten uit Ootmarsum.

Cleane 3-0 voor Dames 1

Foto's: Guillaume Kortekaas

Na 25-16 in de eerste set, was er in de tweede doorloop wat meer sprake van spanning. Set-Up nam meteen een voorsprong (4-7), die echter bij 9 weer gelijk getrokken was door blauw-wit, dat met Kirsten speelde. Bij 17-14 mocht zij het veld verlaten voor Julia en nam Eline het spelverdeler over van Rochelle. Het zou de enige set blijken dat de Overijsselsen de big points zouden aantikken. Via 20-17 werd de set met 25-20 toch een prooi voor Sliedrecht.

De derde set begon Sliedrecht met wat extra ‘Sturm und Drang’. Flink veel servicedruk zorgde voor een 8-2, wat Vera Koenen deed besluiten tweede spelverdeelster Eline wederom speeltijd te laten opdoen. Het kwam zeker niet door haar, maar de Set-Upsters kwamen zo waar terug tot 10-10. Die gelijke stand hield aan tot 14, waarna Sliedrecht weer de spirit vond om wat gas bij te geven: 17-14. Met uiteindelijk 25-17 was de drie-punter een feit en ligt Sliedrecht heerlijk op koers.

Volgende week zaterdag wacht de regio-derby tegen VCN uit Capelle aan den IJssel.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club