03|10

CMV6.2 stormt door

Zaterdag 3 oktober... opnieuw tegen de jongens van WHV maar deze keer in onze eigen De Basis.

CMV6.2 stormt door

Helaas zonder publiek, dus daar moest iets op verzonnen worden. Met een statief van Lieve, een voorraad powerbanks en een paar schietgebedjes dat het plan zou lukken, verzamelden we om 08.30 uur bij De Basis ?.

Handen desinfecteren, looproute volgen… perfect!! In de zaal aangekomen aan de tegenpartij gevraagd of zij akkoord gingen met de livestream en even geregeld dat we op het voorste veld konden spelen. Jullie hadden al gelezen dat het vroeg was en wéér is gebleken dat dit niet ons beste tijdstip is om een wedstrijd te spelen. Hoewel we hun spel nu kenden hebben we de eerste set moeten laten gaan met 24-26. Hoeveel punten we tussentijds voor stonden laten we in dit verslag maar achterwege ?…

Of lieten we ons toch teveel afleiden door de camera en was het belangrijker hoeveel volgers er keken? Duidelijk was wel: dit moest anders. De tweede set ging wat meer gelijk op, mooie punten, soms wat slordigheidjes, maar wel 25-23 gewonnen.

In de derde set verdween de focus op de camera iets meer en zaten er mooie rally’s tussen: 25-21. Op naar de vierde en hopelijk laatste set! Een paar mooie service punten, wel weer wat onnodige tussentijdse spanning, maar ook mooie verrassende ballen zorgden ervoor dat de winst binnen was. De vierde set wonnen we met 25-19 en de einduitslag werd dus 3-1 ?

Wij willen ons publiek dat op afstand aanwezig was heel erg bedanken en we hopen dat dit volgende keer weer mogelijk is.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club