17|06

Coördinator Grote Clubactie gezocht

Net als voor Corona, willen we met Sliedrecht Sport weer meedoen met de Grote Clubactie. Daarom zoeken we een (ouder van een) lid die het leuk vindt om deze actie te coördineren. Het is leuk werk, geeft veel voldoening én - ook niet onbelangrijk - het kost je niet al te veel tijd gedurende een periode van acht weken.

Coördinator Grote Clubactie gezocht

De Grote Clubactie wordt jaarlijks, zonder winstoogmerk, georganiseerd. Het is een loterij met mooie prijzen, waarvan 80 procent van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat.

De lotenkopers maken dus kans op een leuke prijs, terwijl wij er geld mee verdienen, waarmee we het volleyballen in Sliedrecht mogelijk kunnen blijven maken.

Om mee te kunnen doen aan de Grote Clubactie hebben we een coördinator nodig. Vanzelfsprekend kun je dit ook samen met iemand doen.

Dit doet een Grote Clubactie coördinator:

In deze video zie je dat het een overzichtelijke, maar belangrijke, taak is.

De Grote Clubactie is een project met een ‘kop en een staart’. Dat betekent dat je er zo’n acht weken – een paar uur per week – mee bezig bent en het daarna weer klaar is. Dit jaar start de actie op 21 september. Voor meer info kijk je op de website van de Grote Clubactie.

Interesse? Dat zouden we zeer waarderen! Meld je aan bij Krista Verhaar.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club