16|05

Crazy Pianos naar het Bankie

Op 25 juni 2022 is het zover: Crazy Pianos bezoekt Sliedrecht Sport in ons mooie Bankie. We hebben er superveel zin in en gaan er een giga-feest van maken. Beleef samen met je vrienden van Sliedrecht Sport een onvergetelijke avond vol muziek en gezelligheid.

Crazy Pianos naar het Bankie

Met ongeveer 500 mensen willen we de Sliedrecht Sport Week met een knaller afsluiten. De kaartverkoop start op 6 mei en daarvoor moet je ouderwets kaartjes kopen bij de kassa in het Bankie. Ben je vrijwilliger of ben je lid? Dan krijg je voorrang op de kaartjes. We doen dit omdat het echt een fantastisch Sliedrecht Sport feestje moet gaan worden.

Bijna twee jaar lang hebben we weinig kunnen volleyballen en bijna geen feestjes kunnen vieren. Hoe gaaf is het dan om met heel de Sliedrecht Sport familie het feest te komen vieren? We hebben hieronder wat spelregels op een rijtje gezet. Lees ze goed door.

Vrijdag 6 mei start de kaartverkoop voor (oud)leden en vrijwilligers tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Je komt naar het Bankie en je kunt daar één toegangskaartje voor jezelf kopen. Het tweede moment is op maandag 9 mei van 18.30 uur tot 19.30 uur in het Bankie. Als je op die beide data niet kan komen, is er nog een mogelijkheid om een kaartje te kopen. Op 14 mei van 18.00 uur tot 19.00 uur kun je ook weer naar het Bankie komen.

Zaterdag 21 mei start de kaartverkoop voor business clubleden, de directe buren van De Basis en kun je als lid of vrijwilliger ook extra kaartjes kopen voor teamgenoten, familieleden of vrienden. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur ben je van harte welkom om je kaartje te kopen.

Woensdag 1 juni gaat de verkoop starten voor alle overige mensen die zin in een feestje hebben. Vanzelfsprekend moeten er dan nog wel kaarten beschikbaar zijn. Vanaf deze datum mag je ook je vrienden, collega’s en overige familieleden uitnodigen. Tijdstip verkoop: tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Locatie: Bankie.

Een kaartje kost 12,50 euro en kan niet online geboekt worden. Wees er snel bij want OP = OP. 
Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar secretariaat@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club