31|12

D-selecties 1 en 2 in Sint-Antonis

Zowel de jongens als de meiden van de CMV-selecties van Sliedrecht Sport wisten succes te behalen op het Internationale Toernooi van Somas Activia.

D-selecties 1 en 2 in Sint-Antonis

Tekst: Hans Ligthart

Al vroeg in de morgen vertrokken de teams onder leiding van Martijn van der Valk en Dave van Rekom voor de vlaggenparade in de sporthal in Sint-Antonis. Beide teams moesten hun eerste wedstrijd tegen een team uit het buitenland. De meiden wisten tegen hun Roemeense tegenstander direct de eerste sets te winnen, terwijl de jongens het tegen de Duitsers moesten afleggen. Gaandeweg het toernooi bleek geen enkel team bestand tegen het goede spel van de meiden. Een terechte eerste plek was het gevolg: gefeliciteerd!

De jongens kwamen in de finale weer de Duitsers tegen, waartegen ze in de eerste wedstrijd vrij kansloos verloren. Ook nu werd de eerste set dik verloren, maar in de tweede set gingen alle remmen los bij de Sliedrechters en werd de set overtuigend gewonnen. Het onderlinge puntenverschil was in het voordeel van de oosterburen en mocht Sliedrecht Sport het podium op om de tweede prijs in ontvangst te nemen: gefeliciteerd!

Een lange, maar succesvolle dag voor deze talenten. Een mooie voorbereiding op de voorrondes van het NOJK op 7 januari in onze eigen vertrouwde sporthal De Basis: Welkom!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club