16|03

D1 brengt Set-Up weer terug op aarde

Vanavond trof ons Dames 1 de enige ploeg die nog niet verloren had in de Kampioenspoule: Set-Up '65. Nu weten ze in Twente weer hoe dat voelt: 3-0 voor ons! Lekker! Het betekent dat we koploper blijven in de Kampioenspoule!

D1 brengt Set-Up weer terug op aarde

SLIEDRECHT , 16-3-2019 , Sliedrecht Sport D1 - Set Up ' 65 D1 , De Basis ,

Foto’s: Peter Verheijen

Set-Up (vijfde in de reguliere competitie) mocht de eerste vier wedstrijden thuis spelen. Dat leverde vier knappe overwinningen en een tweede plaats in de Kampioenspoule op. Een revelatie of toch het thuisvoordeel?

Stiekem waren we er toch niet geheel zeker op, maar vanavond overwon de kwaliteit weer als vanouds. De eerste set was spannend, maar belandde met 25-23 in de Sliedrechtse ‘pocket’. Ook in de tweede set kwamen de Twentsen goed mee: 25-22, maar daarna was het puur blauw-wit powerplay dat de klok sloeg: 25-15. Chapeau! Een mooie stap op weg naar de finale om het landskampioenschap!

Volgende week komt de, waarschijnlijk, uiteindelijke ‘nummer 2’ op bezoek… good old VC Sneek. Tot dan!

Via deze link vind je alle prachtige foto’s die Peter Verheijen van deze wedstrijd gemaakt heeft.

RTV Oost

Volleybalsters Set-Up’65 hard onderuit in topper tegen Sliedrecht Sport
“Set-Up’65 heeft na vier overwinningen in de play-offs de eerste nederlaag geleden. De volleybalsters uit Ootmarsum gingen zonder setwinst onderuit bij Sliedrecht Sport: 3-0.”

“De eerste set ging lang gelijk op en bleef tot het einde spannend, maar toch trok de thuisploeg aan het langste eind, 25-23. Ook in de tweede set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Dankzij een sterke eindspurt kwam Sliedrecht op een 2-0 voorsprong, 25-22. In het derde bedrijf was het verzet van Set-Up gebroken en daardoor kon de thuisploeg eenvoudig de overwinning naar zich toe trekken: 25-15.”

Lees hier het hele verslag op rtvoost.nl

AD Tubantia

Set-Up’65 lijdt op bezoek bij Sliedrecht Sport eerste nederlaag in kampioenspoule
“De volleybalsters van Springendal Set-Up’65 weten weer wat verliezen is. Met vier overwinningen op rij hadden de Ootmarsumse vrouwen een uitstekende start in de kampioenspoule, maar op bezoek bij koploper Sliedrecht Sport ging het mis: 3-0.”

“Set-Up’65 begon de play-offs met vier thuisduels. Al die wedstrijden leverden winst op. Het was alleen de vraag of de ploeg van trainer Lesley de Jonge het ook buitenshuis kon laten zien. Sliedrecht Sport bleek in dat opzicht een pittige opgave.”

“De Ootmarsumse vrouwen konden in de eerste set goed meekomen met de regerend landskampioen, maar kwamen in de slotfase net tekort. Ook in de tweede set waren de verschillen klein. Pas boven de twintig punten maakte Sliedrecht het verschil.”

“Als Set-Up nog iets wilde moest het in de derde set gebeuren, maar daarin maakte Sliedrecht al snel duidelijk dat het de punten in eigen huis wilde houden. Via 25-15 werden de bezoekers kansloos gelaten.”

Lees hier het hele verslag van Willem Korenromp op tubantia.nl

Hier vind je een fraaie fotoreportage over de wedstrijd op volleyinfo.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club