29|04

Dames 1 2021-2022 krijgt vorm

Na het nagenieten van het zesde landskampioenschap heeft Sliedrecht Sport inmiddels weer de blik op de toekomst gericht. Diverse speelsters zijn vastgelegd voor komend seizoen, waarbij het team dat de kampioenswedstrijd speelde grotendeels doorgaat.

Dames 1 2021-2022 krijgt vorm

Het kampioensteam blijft grotendeels intact komend seizoen (foto: Peter Verheijen)

Zo zullen in 2021-2022 aanvoerder Carlijn Ghijssen-Jans, spelverdeelster Rochelle Wopereis, diagonaal Jolijn de Haan, midden Denise de Kant en passer-loper Christie Wolt weer in het blauw-wit te bewonderen zijn. Hetzelfde geldt voor Kirsten Wessels (diagonaal), Julia Joosten (passer-loper), Pascalle Cnossen (midden) en Emma Rekar (libero).

Afscheid bekende gezichten: Ana, Kirsten en Fleur
Ana Rekar hangt haar topvolleybaltenue aan de wilgen. Na vier jaar Sliedrecht, geeft ze voorrang aan haar maatschappelijke carrière. Dat geldt niet voor Fleur Savelkoel, Kirsten Knip en Maureen van der Woude, maar ook zij verlaten Sliedrecht Sport. Middenvrouw Van der Woude doet dat na één seizoen en Knip na een half seizoen (nadat ze eerder twee seizoenen voor Sliedrecht Sport uitkwam). Savelkoel heeft er vijf seizoenen in de Sliedrechtse hoofdmacht opzitten; goed voor vier landskampioenschappen, drie Bekers en vier Supercups.

Eerder werd al bekend dat de contracten met hoofdcoach Vera Koenen en assistent trainer-coach Mark Roper verlengd zijn tot aan het einde van komend seizoen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club