15|04

Dames 1: fraaie zege op Dynamo in heenwedstrijd kwartfinale landskampioenschap

In Apeldoorn hebben onze vrouwen een goede stap gezet richting de halve finales om het landskampioenschap. De lokale trots, Dynamo, werd met 1-3 opzij gezet. Zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur volgt het vervolg thuis.

Verslag van Volleybal.nl

In Apeldoorn won Sliedrecht Sport de eerste set met 25-18 van Draisma Dynamo. In de tweede set kon de thuisploeg goed meekomen, maar ook nu ging de setwinst naar het team uit Sliedrecht. Draisma Dynamo knokte een achterstand van zes punten weg in de derde set en sleepte die knap binnen met 28-26. De eerste zes punten in de vierde set waren voor Sliedrecht Sport en dit keer gaven ze hun voorsprong niet meer weg: bij 24-16 had de ploeg een reeks aan wedstrijdpunten, waarvan ze tweede verzilverde.

Lees hier het hele verslag van de heenwedstrijden in de kwartfinales op Volleybal.nl.