19|12

Dames 1 verliest nipt uitwedstrijd Europacup: 3-2

In een super spannende pot hebben onze meiden helaas toch aan het kortste eind getrokken. Met 16-14 in de vijfde set ging de overwinning naar Stiinta Bacau in de 1/8e finale van de CEV-cup. Deze slag is dan verloren, op 22 januari volgt de return in Sliedrecht... voor het eigen publiek in sporthal De Basis. Dan trekken we het zeker recht!

Dames 1 verliest nipt uitwedstrijd Europacup: 3-2

De eerste set ging met 25-21 verloren. De tweede gaat met 17-25 mee terug naar de Alblasserwaard. Na een wat teleurstellende derde set voor Sliedrecht hebben onze meiden de rug gerecht en Stiinta Bacau ruimschoots overtroeft in de vierde set: 17-25. De vijfde set werd een thriller…

Op 9-12 in de vijfde set leek het pleit beslecht en Sliedrecht op de winst af te stevenen, maar de Roemeensen knokten terug naar 12-12. Daarna ging het gelijk op met het eerste matchpoint voor Bacau op 14-13. Dat werkt nog weggewerkt, maar het volgende punt was het raak.

Via deze link kun je de statistieken van de wedstrijd terugkijken.

Op dinsdag 22 januari wacht om 19.30 uur de return in sporthal De Basis. Dan zijn er alle kansen om alsnog als overwinnaar uit de bus te komen en door te gaan naar de kwartfinales.

Kaarten zijn al te koop via deze link.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club