09|03

Dames 1 rolt Zwolle op

Werd Zwolle aan het begin van het seizoen nog getipt als kandidaat voor de finale; inmiddels is wel duidelijk dat dat niet gaat gebeuren. Onze meiden timmerden er lustig op los in het Landstede Sportcentrum en nemen de drie punten mee terug naar De Basis: 1-3.

Dames 1 rolt Zwolle op

Foto’s: Ronald Visscher

De avond begon goed voor de Zwolsen. Met 25-22 mochten zij de eerste set in hun tas steken. Daarna was het echter Sliedrecht Sport dat domineerde en steeds met een keurige marge de sets afsloot. In de derde set walste blauw-wit helemaal over Zwolle heen: 21-25, 20-25 en 12-25.

Goed gedaan dus! Sliedrecht Sport blijft de fiere koploper in de Kampioenspoule. Volgende week zaterdag ontvangen we Set-Up in Sliedrecht.

AD De Stentor

Regio Zwolle kansloos tegen Sliedrecht Sport
“Sliedrecht heeft de beste ploeg, de beste bank en is natuurlijk topfavoriet voor de titel.” Coach Wilfried Groothuis van Regio Zwolle Volleybal hoopte na de eerste set (25-22) nog even op een puntje, maar constateerde al snel dat het een kansloze exercitie zou worden. ,,Tegen zo’n tegenstander moet het echt de hele wedstrijd kloppen. Dat mocht niet zo zijn. Zij profiteren optimaal van zelfs de kleinste fouten. Daar verlies je de tweede en derde set ook door.”

Lees hier het hele verslag op detector.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club