09|12

Dames 1 verslaat Flamingo’s-Activia

Ook in de thuiswedstrijd hebben de Flamingo's geen grote vlucht kunnen nemen tegen de landskampioen. In Sint Anthonis was Sliedrecht Sport met 1-3 te sterk, alhoewel het zeker in de laatste set nog wel even billenknijpen was. De blauw-witten hadden thuis al met 3-0 gewonnen.

Foto’s: Ronald Visscher

De eerste twee sets verliepen vrij soepel: 19-25 en 20-25. Daarna kwam er zand in de blauw-witte formatie. Passend en smashen stapelden de fouten zich op, wat leidde tot een onthutsende 25-12. In de vierde set leek het lek boven en nam de selectie van Vera Koenen een comfortabele leiding van een  punt of zes. Toen de big points aanbraken, was die voorsprong echter volledig teniet gedaan. Sterker nog, de thuisploeg kreeg de eerste setpoints. Sliedrecht maakte die onklaar en wist uiteindelijk met 26-28 (en een klein beetje hulp van de scheidsrechter) de set en partij binnen te slepen.

1 Limburg

FAST Flamingo’s kan niet stunten tegen Sliedrecht Sport
“De volleybalsters van FAST Flamingo’s heeft niet kunnen stunten tegen Sliedrecht Sport. De vrouwen uit Gennep verloren in St. Anthonis met 1-3 van de topploeg.”

Lees hier het hele artikel op 1Limburg.nl

Vizier op Volleybal

Strijdbaar FAST juicht te vroeg
“De teleurstelling verdrong na afloop de gepaste tevredenheid over het vertoonde spel bij de speelsters. Trainer Bijsterbosch relativeerde de nederlaag. “Dit is zuur. We wilden tegen Sliedrecht aan ons zelfvertrouwen werkten, en dat lukte. Ik snap dat de speelsters teleurgesteld zijn, maar ik hoop dat ze beseffen dat zij een prima wedstrijd gespeeld hebben.”