21|09

Dames 2 klaar voor nieuwe seizoen

Ook voor ons breekt er weer een nieuw seizoen aan! Graag willen we het vernieuwde team aan u voorstellen. Want er zijn toch weer de nodige wijzigingen te vertellen.

Dames 2 klaar voor nieuwe seizoen

Van het team van vorig seizoen zijn er 7 gebleven. 6 personen zijn om verschillende redenen vertrokken. Celia Diemkoudre, Iris Kerkhof en Ilse Janssen hebben besloten om (tijdelijk) te stoppen met volleyballen. Trots zijn we op de “verhuizingen” van Laura Kerkhof naar VCN 1 en Angelique Verheul naar PDK 1. Supertrots zijn we op Jolijn de Haan, die “verhuisd” is naar ons vlaggenschip Dames 1. Succes allemaal!!

Gelukkig bleven het team trouw de beide spelverdeelsters Eline de Haan en Famke van Rekom. Op het midden bleef Pascalle Cnossen. Als passer-lopers Anke van As en onze aanvoerder Marloes Hesselink. Onze diagonaal is helemaal weer fit (en moeder!) Lisette de Wit. Tenslotte een interne verhuizing voor Mika Pierik. Ze mag dit seizoen het andere shirt aan.

Wie mogen we dan verwelkomen? Allereerst schuift vanuit de welbekende jeugdopleiding door vanuit dames 3: Serena van der Made. Als passer-loper zal deze alleskunner ons team versterken. Ook als passer-loper is overgekomen van VC Nesselande Alaska Zwaanswijk. Op het midden begroeten we 2 Erasmussen. Jente Wieldraaijer komt van Veracles en Carlijn Berendsen komt van Dash.

Dit 11-koppige team zal zoveel mogelijk aangevuld worden met speelsters vanuit dames 3.

Ook in de staf zijn er veranderingen. Of liever gezegd aanvullingen. Het onafscheidelijke vader-zoon koppel André-Jesse van Leeuwen is gebleven op hun vertrouwde stoelen. Heel blij zijn we met de aanvullingen: Tom Baas, Daniël van Helden en Roy Kroon. Deze laatste 2 volleybaldieren blijven ook spelen in Heren 2 maar nemen allebei een training voor hun rekening.

Na een intensieve voorbereiding is het dan eindelijk zover: de competitie! A.s. zaterdag starten we tegen VC Velden om 16:45 uur in onze prachtige hal de Basis. We hopen u daar te mogen begroeten.
We kijken er naar uit!

Voor verdere informatie:
https://www.facebook.com/sliedrechtsportdames2/
https://www.instagram.com/sliedrechtsportdames2/


Terug naar nieuws overzicht


Business Club