07|05

Dames 3 kampioen

In een 'do or die'-wedstrijd tegen de naaste belager, heeft Dames 3 een kroon op het seizoen kunnen zetten. In De Basis werd Dames 2 van Donki Sjot met 4-0 verslagen. Ruimschoots voldoende om kampioen van de Derde Divisie te worden. Gefeliciteerd.

Dames 3 kampioen

Een 3-2 overwinning was voldoende voor het kampioenschap. Een dikke nederlaag zou het kampioenschap voor Donki Sjot betekenen. In de eerste set leek het daar even op uit te draaien. Onze vrouwen keken lang tegen een achterstand van een punt of vijf aan. Bij de big points was dit echter omgezet in een comfortabele voorsprong. Nu was het de beurt aan de Donki Sjot’sen om terug te slaan, waardoor een zinderende slotfase ontstond met over en weer setpoints. Uiteindelijk waren het de blauw-witten die aan het langste eind trokken: 33-31.

Daarmee was de tegenstand gebroken. De ploeg van Daniël van Helden kreeg vleugels en legde de tegenstanders uit Den Dungen vakkundig over de knie: 25-14, 25-11 en 25-20. Dat betekende de 4-0 en het welverdiende kampioenschap voor Dames 3 en hopelijk een plekje in de Tweede Divisie volgend seizoen.

Dikke felicitaties aan Pamela Bakker
, Mariska Boehlee, 
Iris Koek
, Esmee Koene, 
Zara Noteboom
, Sara van de Weg, Femke Zegwaard, 
Lisette de Wit, 
Anouk de Jong, 
Marit van der Sluijs, 
Yeliz Yilmaz, Suus Kros, 
Bente Diefenbach, Maud van de Weg en Daniël van Helden

.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club