22|12

Dames treffen Apollo in halve finale

Dankzij een eenvoudige overwinning op Veracles heeft Dames 1 wederom de halve finale van het Nationale Bekertoernooi bereikt.

Dames treffen Apollo in halve finale

Gemaakt op Sliedrecht on 02 Nov 2019 door Peter Verheijen Fotografie Sliedrecht Sport D1 - Eurosped D1

Foto: Peter Verheijen

Er gaat natuurlijk niets boven Groningen, behalve onze eigen dames dan. Tegen de Noordelijke studentenclub kwam de overwinning geen moment in gevaar: 15-25, 14-25 en 15-25.

Ongetwijfeld had de koploper in de eerste Divisie A gehoopt op een stunt. Aan de entourage lag het niet, zoals uit deze video van RTV Noord blijkt. De meiden van Vera waren echter goed bij de les en plaatsen zich daarmee voor de halve finale, die een replay wordt van de finale van afgelopen seizoen: Apollo 8 – Sliedrecht Sport.

De andere halve finale heeft een onverwachte deelnemer. Topdivisionist VCN uit Capelle aan den IJssel (met oud-Sliedrecht Sport spelverdeler Lisa Vossen in de gelederen) wist verrassend de koploper in de Eredivisie, Eurosped, uit te schakelen, met maar liefst 3-0. In de halve finale nemen ze het op tegen VC Sneek.

De halve finales worden op of rond woensdag 15 januari gespeeld. De winnaars plaatsen zich voor de finale op zondag 16 februari.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club