04|12

De Basis decor van Europees topvolleybal

Locatie: De Basis

Vanavond is het zover! De eerste Europese wedstrijd van het seizoen in De Basis: de 1/16e finale van de CEV Cup. Onze blauw-witte dames spelen tegen Duits recordkampioen SSC Palmberg Schwerin. De Duitsers nemen twee Nederlandse internationals mee: Britt Bongaerts en Nicole Oude Luttikhuis. Ondanks dat ze het leuk vinden weer in Nederland te spelen, komen ze niet naar ons Baggerdorp om Sliedrecht Sport iets cadeau te doen… Voldoende ingrediënten voor een fantastisch Europees avond’tje in Sliedrecht.

De Basis decor van Europees topvolleybal

Wil je deze Europese clash niet missen? Je kan hier je kaarten kopen.

Het duurt nog enkele uren voordat de strijd tegen de Duitsers begint, maar je kan het programmaboekje al lezen. In het boekje staan weer veel leuke stukken: er wordt uitgelegd hoe dat nou zit met die Europese toernooien, oud-Sliedrecht Sporter Mariska Koster blikt vooruit op de wedstrijd, twee Nederlandse speelsters van Schwerin worden geïnterviewd en de eerste jeugdkampioenen worden in het zonnetje gezet.

Het programmaboekje kan je hier vinden. Vanzelfsprekend wordt de wedstrijd ook via deze website live uitgezonden. Deze is overigens alleen te volgen als je een in Nederland geregistreerd IP-nummer hebt.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club