11|03

De paasei-battle is weer los. Doe mee!

Landskampioen in de Eredivisie worden, het NOJK winnen, GOAT... allemaal leuk natuurlijk, maar er gaat niets boven de eretitel 'Sliedrechts Kampioen Paasei Verkopen'. En ja... het is weer zover! Met dit jaar maar liefst twee mooie prijzen als beloning.

De paasei-battle is weer los. Doe mee!

De individuele prijs
Verkoop jij de meeste paaseitjes, dan win jij een speciale training voor je team. Zowel Paul van der Ven (H1) als Vera Koenen (D1) staan te springen om jouw team training te geven, die jullie meteen klaarstoomt voor Jeugd Oranje. Want het zijn allebei toptrainers met bijzondere kwaliteiten! Maak zelf je keuze. Van wie wil jij training krijgen?

De teamprijs
Pak jij deze actie groots aan met je hele team, dan maak je ook nog eens kans op de teamprijs. Verkoopt jouw team het meest, dan win je een teamfotoshoot van the one and only Ilse van Dijk. Een unieke teamfoto om trots te laten zien aan al jullie fans en supporters. En om boven je bed te hangen natuurlijk!

Oké, stop maar weer met dromen. Eerst aan de slag met je verkooplijst!

VERKOOPLIJST PaaseitjesACTIE 2022

De paaseitjesactie
Met die lijst kun je erop uit om de eitjes aan de man (m/v) te brengen. Een zakje chocolade paaseitjes mix van puur, wit en melk van 250 gram kost maar 2,75 euro. Twee zakjes betekent ook nog eens dikke kwantumkorting voor de koper: slechts 5 euro per paar.

Zorg dat je de lijst duidelijk invult met jouw naam als verkoper. De lijst en het geld moeten voor 2 april ingeleverd zijn. Eitje, toch?

Mail de lijst naar activiteiten@sliedrechtsport.nl of drop ‘m in de brievenbus van de familie Boer op de Merwestraat 38. Maak vervolgens het bedrag in één keer over naar: NL76 RABO 0342 7363 53 ten name van Sliedrecht Sport.

Het leuke is dat je met de opbrengst jezelf weer sponsort, want het geld gaat naar blauw-witte activiteiten voor jong en oud.

Succes is een keuze! Wees creatief, kijk ter inspiratie een keertje naar de The Wolf of Wallstreet en ga ervoor… Alleen de allerbeste verkopers vallen in de prijzen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club