22|01

Deceptie Dames 1 in Europa Cup

Helaas is de 'return game' in de Europa Cup niet op de thriller uitgelopen die we vantevoren verwacht hadden. Het werd 0-3 voor Bacau in een grotendeels uitverkochte De Basis. Dat dan weer wel...

Deceptie Dames 1 in Europa Cup

Foto’s: Pim Waslander

In de eerste twee sets bleven we keurig bij tot aan de 20, maar daarna gingen de Roemeensen er rap vandoor met de setwinst: 20-25 en 21-25.

In de derde set leek een andere plaat op te staan. Onze meiden hadden flinke tijd een goede voorsprong, maar uiteindelijk waren het toch de Oost-Blokkers die aan het langste einde trokken: 0-3 en niet de wedstrijd die we verwacht hadden. En dat alles onder het toeziend oog van de bondscoach van de dames, Jamie Morrison.

Jammer, maar helaas… einde Europa Cup voor dit seizoen. Op naar andere prijzen, te beginnen met de Beker…. op 31 januari is de halve finale tegen Eurosped in de eigen De Basis. Komt allen!

Volleybalkrant

Sliedrecht kansloos uit CEV-Cup
De setstanden 20-25, 21-25 en 22-25 zouden kunnen doen vermoeden dat Sliedrecht Sport nog aardig partij gaf. De realiteit was dat de Roemeense ploeg eigenlijk geen moment echt in de problemen kwam. Hooguit in de 3e set zag het er nog even naar uit dat Sliedrecht zich terug in de wedstrijd kon vechten.

Lees hier het hele verslag van Kees Tanis op volleybalkrant.nl

Vizier op Volleybal

Sliedrecht niet naar kwartfinale CEV Cup
Het werd een grote teleurstelling voor de koploper van de Nederlandse Eredivisie en de kleine 1.000 fans op de tribune. Steeds wanneer het om de knikkers ging kon Sliedrecht het niet waarmaken en speelde Bacau zich naar een beslissende voorsprong. Zo gingen de eerste set met 20-25 verloren, de tweede met 21-25 en de derde met 22-25. Eigenlijk was Sliedrecht steeds toen het erop aan kwam kansloos, daarvoor deden ze goed mee, hadden zelfs op een gegeven moment in de derde set een 13-9 en 21-19 voorsprong.

Lees hier het hele verslag van Gerard Heerink op vizieropvolleybal.nl

RTV Rijnmond

Via deze link vind je de samenvatting van de wedstrijd en de interviews met Vera en Carlijn achteraf.

De Volkskrant

Volleybalbondscoach Morrison doet alles voor zijn spelers
‘Jullie hebben hier een blauwdruk voor een grotere club in handen. Zet door. Zodat ik over een jaar of vijf een of twee internationals van Sliedrecht in de Nederlandse selectie kan noteren. Wees een voorbeeld. Praat met andere clubs in het land. Zorg dat het land trots kan zijn op zijn sporters.’

Lees hier het hele artikel van John Volkers n.a.v. zijn interview met Jamie Morrison op volkskrant.nl

  


Terug naar nieuws overzicht


Business Club