16|12

Derby’s in bekertoernooi Regio Zuid

Locatie: Regio Zuid

Aanstaande zaterdag (21 december) worden de kwartfinales van de Regiobeker Zuid gespeeld. Verenigingen uit de regio sturen de crème de la crème van hun jeugdopleiding om de Regiobeker binnen te slepen. Ons Baggerdorp wordt vertegenwoordigd door jongens B en A en meisjes C, B en A. Er worden veel derby's gespeeld: met tegenstanders als Dordrecht, Groot-Ammers en Capelle aan den IJssel kan er spektakel verwacht worden.

Derby’s in bekertoernooi Regio Zuid

Jeugd

Meisjes C speelt om 14:00 uur tegen Dordrecht en om 16:30 uur tegen Voleco (Oudekerk aan den IJssel) in Dordrecht. De wedstrijden worden gespeeld in poulevorm. Een wedstrijd bestaat uit twee te spelen sets. De nummer 1 plaatst zich voor de halve finale.

Meisjes B speelt in Capelle aan den IJssel om 14:00 uur tegen Voltena (Werkendam) en om 16:30 uur tegen VCN (Capelle aan den IJssel). De wedstrijden worden gespeeld volgens hetzelfde systeem als bij meisjes C.

Meisjes A speelt zaterdag geen bekerwedstrijden. Omdat de Dordtenaren zich uit het bekertoernooi hebben teruggetrokken, is meisjes A al geplaatst voor de halve finale.

Jongens B speelt in Dordrecht om 14:00 uur tegen Dordrecht. De wedstrijden worden gespeeld om drie gewonnen sets. De winnaar plaatst zich voor de halve finale.

Jongens A speelt om 11:45 uur in Capelle aan den IJssel tegen VC Wik uit Groot-Ammers. De wedstrijden worden gespeeld volgens hetzelfde systeem als bij jongens B.

Senioren

Naast de jeugdteams speelt ook Heren 3 de kwartfinale van de Regiobeker. Zij spelen in Capelle aan den IJssel tegen Ledub uit Budel en tegen Symmachia uit Roosendaal. Ook deze wedstrijden worden in poulevorm gespeeld. De nummer 1 plaatst zich voor de halve finale.

De halve finales van de Regiobeker Zuid worden op 29 februari in sporthal De Basis gespeeld.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club