08|01

Driepunter voor Heren 1

Daar waar vrijdag 3-1 voor de tegenstander op het scoreboard in De Basis prijkte, was er gisteravond dezelfde stand, maar dan in het voordeel van Sliedrecht. De mannen van coach Martijn kweten zich prima van hun taak en wonnen overtuigend van die van PDK Huizen.

Verslag: Vizier op Volleybal. Foto’s: Hans van Wijngaarden

Een overwinning was er voor Sliedrecht Sport. Zij wonnen in vier sets van Prima Donna Kaas Huizen via de setstanden 25-20, 25-23, 21-25 en 25-19. De gasten uit Huizen kenden een sterke serie aan het eind van set twee, die bracht hen van 23-16 achter naar de gelijke 23-23 stand, waarna alsnog werd verloren. In de derde set zetten zij het goed spel voort en namen een 5-9 en 9-16 voorsprong. Met 21-25 hielden ze de wedstrijd spannend. Dat lukte daarna in de vierde set niet meer. Sliedrecht maakte na 18-17 het beslissende marge voor de 3-1 zege.

Sliedrecht maakte het verschil aanvallend met een 55 om 40 eigen score. Youri Ebbelaar van de thuisploeg werd met 20 punten topscorer.