12|05

Dringende oproep: trainers en coaches gezocht

Bij een grote en ambitieuze vereniging als Sliedrecht Sport horen de zaakjes voor alle teams goed geregeld te zijn. Een trainer en coach is voor bijna ieder team een must; ook bij de senioren. Zij 'kneden' het team, dragen flink bij aan de sfeer en prestaties en zorgen ervoor dat er met plezier gevolleybald kan worden. Wie wil?

Dringende oproep: trainers en coaches gezocht

Foto: Brian Cleton

In de praktijk blijkt het steeds lastiger om vrijwilligers voor deze belangrijke functies te vinden; in het bijzonder voor de zogenoemde ‘breedte teams’. Aangezien het volleyballen zelf de basis van onze vereniging is en het merendeel van onze leden zelf ‘breedtevolleyballer’ (geweest) is, verdient deze uitdaging de aandacht van álle leden. Laten we dit samen oppakken en invulling geven.
Spreekt het jou aan om als trainer of coach je steentje bij te dragen? Het maakt vaak echt niet uit of je al veel volleybalkennis en -ervaring hebt of niet. Met het op een enthousiaste manier aan de slag gaan met een groep kun je een heel eind komen! Denk ook aan de mogelijkheid om de training of het coachen samen met iemand anders te doen; als duo-functie, zeg maar. Bijvoorbeeld om de week, of de één is trainer en de ander coach.
Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken trainers en coaches in alle soorten en maten. Voor seniorenteams met 300 jaar volleybalervaring tot begeleiders voor de jongste jeugdteams. Zeer divers dus, voor iedere trainer of coach kunnen we in overleg een geschikt plekje vinden.
Specifiek zoeken we trainers en coaches voor:
En dat allemaal in mijn kostbare vrije tijd?
Klopt, maar je krijgt hier veel voor terug…
Ten eerste de dankbaarheid vanuit het team. Het is erg leuk om bij een team betrokken te zijn en zo een band te krijgen met het team en de vereniging.
Ten tweede de portemonnee. Het is voor Sliedrecht Sport erg belangrijk om iedereen met plezier te laten volleyballen. Daarom zijn we bereid een leuke vergoeding te bieden aan onze trainers/coaches.
In goed overleg is veel mogelijk! Geef ons je voorkeur aan. Ook het trainings- en wedstrijdrooster passen we waar mogelijk graag aan aan de wensen van de trainer/coach.
Ben je enthousiast of heb je vragen? Stuur een e-mail naar: breedtevolleybal@sliedrechtsport.nl
We kijken uit naar jouw reactie!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club