29|06

EC en Special Sponsoren: bedankt!

Het Europacup avontuur op locatie meemaken was helaas dit jaar niet mogelijk voor onze fans; en dus ook niet voor onze EC goud en zilver-sponsoren. Om die laatste groep te bedanken voor hun trouwe support werd 't Bankie omgetoverd tot restaurant...

EC en Special Sponsoren: bedankt!

De uit- en thuiswedstrijd van het Europacup-toernooi waren afgelopen jaar beide op Gran Canaria en de bekende beperkingen zaten ons allen in de weg.

Naast Dames 1 kent ook Heren 1 sinds een aantal seizoenen Special Sponsors, welke de ambities van het mannenteam financieel ondersteunen. Traditioneel bedankt Dames 1 haar EC-sponsoren na het gespeelde seizoen. Heren 1 greep ook de mogelijkheid hun Special Sponsors te bedanken. Handelend in mogelijkheden werden de EC-sponsoren in thuishonk ’t Bankie woensdag 23 juni getrakteerd op een luxe driegangendiner.

Het voelde als een warme deken om elkaar weer te zien en te spreken. De Sponsorcommissie heeft op korte termijn een volgend event in petto voor al haar Business Club-leden, adverteerders en relaties: de Business Club & Friends BBQ op donderdag 1 juli.

Sliedrecht Sport biedt een scala aan sponsormogelijkheden. Meer informatie? Stuur een berichtje naar: sponsoring@sliedrechtsport.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club