12|02

Eerste tikkie voor MC3 The Girls

Tja... Vanmorgen om 08.30 uur verzamelen in De Basis! Nee, nee... we zeggen niets over dit tijdstip. Daar is inmiddels genoeg over gezegd ? Met helaas drie meiden die getroffen zijn door ? was het toch een beetje anders! Toen we er in De Basis achter kwamen dat we ook nog de tweede ballentas ontbeerden, hadden we eigenlijk al genoeg moeten weten: dit is niet onze dag!

Eerste tikkie voor MC3 The Girls

Onze tegenstander Voltena MC1 was ons niet onbekend. Niet omdat we al eens tegen ze gespeeld hadden trouwens, maar vorig jaar speelden zij tegen onze vriendinnen van Sliedrecht Sport MC1 in de hoofdklasse. We wisten dus al: dit kan best lastig worden!

De eerste set ging nog redelijk gelijk op, maar hun perfect geplaatste ballen, nét over het net… niet te doen. En verder lag het ook echt aan onszelf! Waren we wel wakker? Was het gemis van Marrit, Sam en Demi dan toch te groot?

We hadden ook gewoon net niet het geluk aan onze zijde en dus was een bal nét uit. Dus hoe graag we hier ook een spectaculair wedstrijdverslag willen neerzetten .. helaas! De foto van de eindstand van de derde set hebben we maar een beetje vervaagd ?

Maar … we willen natuurlijk wel positief eindigen. En dat kan gelukkig ook. Die vierde set was voor ons ? Mooi terug gehaald met een paar aces en net wel dat beetje geluk! Eindstand dus 1-3 (18-25, 20-25, 4-25, 25-23).

Volgende week mogen we naar Rotjeknor. Daar spelen we om 12.00 uur tegen Volley Zuid. Gelukkig hebben we nog een weekje om ons voor te bereiden. Benieuwd wat coach Sara woensdag op de training in petto heeft! ?

Voor onze Femke is volleybal overigens nog niet klaar vandaag… Zij is vanavond ‘Mini van de Week’ bij Dames 1 tegen Team22. Een leuke pot!

Fijn weekend allemaal


Terug naar nieuws overzicht


Business Club