27|07

Eigen verenigingsshirt voor Sliedrecht Sport

Nadat we een paar jaar geleden de eigen sporthal en beachvelden van ons verlanglijstje hebben kunnen schrappen, vormde lange tijd een eigen verenigingsshirt het nieuwe doel. Nu kunnen we melden dat ook dat bewaarheid is geworden. Niet zonder enige trots presenteren we…. …. hét Sliedrecht Sport-shirt.

Eigen verenigingsshirt voor Sliedrecht Sport

Vanaf het begin van komend seizoen is het nieuwe shirt voor iedereen te verkrijgen via Volleybaldirect.nl. Het is de bedoeling dat in de loop der tijd alle teams vanaf de C-jeugd tot en met Dames 1 en Heren 1 in ditzelfde shirt de strijd aangaan in de zaal.

Samen
“Het mooie is dat er een prachtige samenwerking van partners uit ons zakelijke Business Club-netwerk ten grondslag ligt aan dit shirt”, licht voorzitter Cees Boer toe. “René Hofman van Rep-Id Design heeft de shirts ontworpen, ondersteund door een comité vanuit de vereniging. René tekende eerder al voor, onder andere, de logo’s en huisstijlen van Sliedrecht Sport en De Basis.”

Cees vervolgt: “Vanzelfsprekend worden de shirts door het Italiaanse Errea gefabriceerd en heeft onze kleding-, accessoires- en schoenenleverancier Volleybaldirect voor de afstemming gezorgd tussen alle partijen. Ik vind het erg mooi geworden.”

Waarschijnlijk zijn de shirts (individueel of gesponsord per team) vanaf week 34 beschikbaar via Volleybaldirect.nl. Binnenkort volgt echter al meer informatie over maten, prijzen en de mogelijkheden voor kledingsponsoring.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club