12|04

Elroy Bezemer als talententrainer naar Sliedrecht Sport

De zeer ervaren trainer en voormalig Eredivisie-speler Elroy Bezemer start met ingang van komend seizoen bij Sliedrecht Sport. Hij zal zich richten om de jeugdopleiding in brede zin verder te versterken en de doorstroming van talenten naar, met name, Dames 1 te begeleiden. Bezemer (1975) was hiervoor assistent-trainer bij USC Münster in de Duitse Bundesliga.

Elroy Bezemer als talententrainer naar Sliedrecht Sport

Foto: Rudy van ‘t Rood

“We zijn zeer gelukkig met de komst van Elroy”, aldus Bas de Groot, hoofd opleidingen van Sliedrecht Sport. “Zijn kwaliteiten betekenen een enorme impuls in de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding en daarmee in de toekomstige versterking van onze hoogste teams.”

Terug bij Sliedrecht
Bezemer speelde vele jaren in de Eredivisie als spelverdeler bij Alcom Capelle en Next Volley Dordrecht. In de periode 2004-2006 was hij actief als (assistent-)trainer bij Sliedrecht; in de jeugd en bij Dames 1 en 2. Daarna was hij bij VC Nesselande onder andere actief als hoofdtrainer van het in de Eredivisie uitkomende Dames 1. Hij stond vervolgens mede aan de basis van één van de eerste volleybalscholen van Nederland: de Prima Donna Kaas Volleybalschool in Huizen, waar hij overigens ook trainer was van Dames 1 en Heren 1.

Breed takenpakket
Na een jaar actief te zijn geweest in de Bundesliga begint hij dit voorjaar bij Sliedrecht Sport. Hier zal hij onder andere de training binnen de dameslijn en van talenten uit de A- en B-jeugd verzorgen en de technische lijn in het CMV-volleybal neerzetten en uitbouwen. Tenslotte wordt Bezemer de hoofdtrainer van de Volleybalschool Drechtsteden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club