17|03

Elroy Bezemer nieuwe coach Dames 2

Met ingang van komend seizoen (2020-2021) is Elroy Bezemer aangesteld als trainer-coach van Dames 2 van Sliedrecht Sport. Elroy maakt sinds dit seizoen, onder andere als trainer-coach van Dames 3, onderdeel uit van het trainerscorps van Sliedrecht om de jeugdopleiding in brede zin verder te versterken en de doorstroming van talenten naar, met name, Dames 1 te begeleiden. Dit proces continueert hij vanuit zijn nieuwe rol. Hij blijft dan ook als trainer betrokken bij Dames 3.

Elroy Bezemer nieuwe coach Dames 2

Foto Elroy: Rob Stout

Elroy wordt in zijn nieuwe rol ondersteund door, onder andere, Mark Roper. De huidige assistent-trainer-coach Dames 1 heeft niet alleen zijn contract verlengd om komend seizoen hoofdcoach Vera Koenen te blijven ondersteunen bij het hoogste damesteam, maar wordt hij ook assistent-trainer bij Dames 2 om daarmee de aansluiting tussen de twee hoogste blauw-witte teams te verbeteren.

De staf van Dames 2 zal verder bestaan uit assistent-trainer Meike Martijn en krachttrainer Tom Baas. De aanstelling van een nieuwe trainer-coach voor Dames 3 voor seizoen 2020-2021 volgt zo spoedig mogelijk.

Mark Roper (foto: Peter Verheijen)


Terug naar nieuws overzicht


Business Club