16|12

Even wennen…. H1 verliest

Het was al weer acht wedstrijden geleden dat Heren 1 een verliespot speelde. Op 20 oktober verloor de promovendus met 2-3 thuis van Dynamo. Nu ging het tegen diezelfde tegenstander uit ook niet goed: 3-1.

Even wennen…. H1 verliest

Foto’s: Lukas van Heteren

Het was zeker geen kansloze pot. Sterker nog, in de eerste set nam Sliedrecht lange tijd de leiding. Bij 18-18 was de inhaalrace van de Apeldoorners voltooid en gingen ze er ook nog (met 25-22) met de winst vandoor. De tweede set viel echter aan Sliedrechtse kant: 18-25. Helaas was het daarna grotendeels Dynamo dat de klok sloeg: 25-18 en 25-22, alhoewel de blauw-witten in de laatste set nog bijna langszij kwamen (20-19 en 23-22). Maar helaas…

En dat terwijl coach Paul van der Ven daags ervoor nog een mooi artikel aan het Brabants Dagblad had gegeven, met als titel: ‘Geloven in succes’. Slecht karma, zullen we maar zeggen.

Sliedrecht behoudt nog wel de tweede plaats in de Eredivisie met 11-26, maar concurrenten Dynamo (12-24) en Orion (11-23) lopen aardig in. Volgende week wacht de laatste wedstrijd van 2018… thuis tegen VoCASA, dat de 7e stek inneemt op de ranglijst. Aanvang 17.30 uur (vanwege Super Saturday, mét kampioenenparade!).

Volleybalkrant.nl

Draisma Dynamo verslaat Sliedrecht Sport opnieuw
“Het initiatief in de wedstrijd in Apeldoorn werd genomen door de bezoekers. Niels Vermeulen, die de hele wedstrijd sterk serveerde, zorgde direct voor een gaatje. Pas rond de twintig punten kwam Dynamo langszij en met een aantal knappe verdedigende acties won de thuisploeg toch de eerste set. In de tweede set liet Sliedrecht zijn vertrouwde spel zien. Veel scorend aan de buitenkant en stabiel in de passing. Dynamo kwam er niet aan te pas en met 18-25 ging de tweede set dan ook overtuigend naar Sliedrecht. Maar de thuisploeg schakelde bij…”

Lees hier het hele verslag op volleybalkrant.nl


Terug naar nieuws overzicht


Business Club