12|03

Fysiotherapie Fysique sluit zich aan bij Business Club Sliedrecht Sport

Nadat Fysique eerder al de fysiotherapeutische begeleiding van het hoogste mannenteam van Sliedrecht Sport op zich had genomen, is de Dordtse fysiopraktijk nu ook lid geworden van de Business Club van de Eredivisionist.

Fysiotherapie Fysique sluit zich aan bij Business Club Sliedrecht Sport

“Fijn dat we nu ook op dit vlak de samenwerking aangaan”, licht Cees Boer, voorzitter van de volleybalvereniging, toe. “Naast de fysio voor de mannen, adviseren ze ook al bij de krachttraining voor de hele vereniging en zorgen voor de wekelijkse coronatesten voor Heren 1 en staf.”

“Als Fysiotherapeuten en liefhebbers van het volleybal is het leuk om op deze manier betrokken te zijn bij Sliedrecht Sport”, aldus Martijn Michielse van Fysique. “Naast het werk bij Sliedrecht Sport zijn Renate en ik ook betrokken bij de begeleiding van de Jeugd Oranje teams van Meisjes onder 16 en Jongens onder 17. Ook hier lopen werk en hobby heel mooi in elkaar over.”

Revalidaties en preventie
Fysiotherapie Fysique, de maatschap van Martijn Michielse, Renate Ouderkerk en Mariëlle van Kampen is gespecialiseerd in onder andere orthopedische revalidaties en sportfysiotherapie, met een goede samenwerking met diverse disciplines zoals huisartsen en orthopeden. Naast het herstel van fysieke klachten ligt de focus daarbij op preventie door middel van fysieke training. Fysique opereert vanuit het Gezondheidscentrum in het Dordtse Sterrenburg en verzorgt de fysiotherapeutische begeleiding van selectieteams van diverse sportverenigingen in de Drechtsteden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club