04|02

Ga mee met fanbus naar de Bekerfinale in Zwolle!

Voor Dames 1 is de tweede prijs van het seizoen in zicht... Op zondag 17 februari is Apollo 8 de tegenstander in de Bekerfinale in Zwolle. Om dit live mee te kunnen maken, organiseren we natuurlijk weer een super gezellige supportersreis. Geef je op en maakt het mee!

Ga mee met fanbus naar de Bekerfinale in Zwolle!

Foto’s: Pim Waslander

Wordt de Bekerwinst geprolongeerd? Maak het live mee in Zwolle!

Op zondag 17 februari om 13.45 uur vertrekken de comfortabele touringcars van Verschoor Reizen bij De Basis. Vanaf 16.00 uur wordt er gespeeld in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Een half uur na het einde van de prijsuitreiking vertrekken de bussen weer terug naar Sliedrecht.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 16 februari 2019 via busreis@sliedrechtsport.nl.

De kosten bedragen slechts 15 euro per persoon voor vervoer heen en weer. Let op: aanmelden = mee betalen.

Mocht er onverhoopt te weinig animo zijn voor één of meerdere bussen, dan laten we dat tijdig weten.

Tickets
Tickets zijn te koop via volleybal.nl/tickets. Sliedrecht Sport-fans krijgen korting. Gebruik daarvoor de actiecode sliedrecht2019final. Kids tot en met 12 jaar kunnen dan voor 4 euro naar binnen. Vanaf 13 jaar is het 6 euro.

Vanzelfsprekend kun je hier ook gebruik van maken als je met eigen vervoer naar Zwolle gaat.

Topprestatie
Na de winst van de Supercup, aan het begin van de competitie, zou de Beker de tweede prijs voor de damesselectie van Sliedrecht Sport worden dit seizoen. Daarmee is het blauw-witte team hard op weg om de topprestatie van vorig seizoen (de triple: Supercup, Beker én landskampioenschap) te evenaren.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club