22|01

Ga mee naar de Bekerfinale

Op zondag 16 februari is het weer zo ver! Ons Dames 1 gaat op jacht naar winst van de Nationale Beker. Koop je kaarten met korting via Sliedrecht Sport. Ook kun je mee met de supportersbus.

Ga mee naar de Bekerfinale

Foto: Hans van Wijngaarden

16 Februari is de Maaspoort in Den Bosch the place to be. Vanaf 16.00 uur nemen onze meiden het op tegen die van VCN uit Capelle aan den IJssel. Het wordt onze achtste bekerfinale. De eerste keer dat we ‘m speelden, was in 2001 in… ja, ja… diezelfde Maaspoort. Toen verloren we van torenhoog favoriet Arke/Pollux.

Nu laten we dat toch niet gebeuren en gaan we op jacht naar onze vijfde Nationale Beker. Als we winnen, is dat voor de derde keer op rij. Een mega-prestatie!

Vanzelfsprekend wil je dit live meemaken. Klantgericht als we zijn, hebben we dat heel makkelijk gemaakt.

Via deze link kun je als Sliedrecht Sport-supporter met 2 euro korting per jeugd- of volwassenenticket, jouw entreebewijzen aanschaffen. Niet verder vertellen, maar de code die je daarvoor moet invullen, is: BEKERSLIEDRECHT

Je kan natuurlijk met eigen vervoer naar Den Bosch gaan, maar met de supportersbussen is het veel leuker. Ze vertrekken om 14.15 uur bij De Basis en zijn om ±15.00 uur bij de Maaspoort. Een half uur na de prijsuitreiking vertrekken de bussen weer naar Sliedrecht. De betaling van 8 euro p.p. doe je in de bus.

Update zondag 16 februari:

Wil je mee met de supportersbus en heb je je nog niet aangemeld? Check dan even bij Rick van de Weg (06-557 202 91) of er nog plek is.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club